Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську прийняли бюджет на 2023 рік

Топ-новини

32 сесія Івано-Франківської міської ради з Вифлеємського вогню, який пластуни принесли до зали і урочисто передали депутатам та голові.

Далі – перейшли до нагороджень. Відзнаками міського голови «За честь і звитягу» посмертно нагородили 17-х загиблих у російсько-українській війні мешканців Івано-Франківська. Відзнаки отримали рідні Героїв.

Після цього перейшли до розгляду питань сесії. Їх у порядку денному 38. Серед них: питання вартості харчування учнів та дошкільнят нашої громади, соціальні програми для військовослужбовців та інші. І головне – питання бюджету на 23-й рік та звіт за 2022. Через повномасштабне вторгнення росії, розповідає голова громади, усі пріоритети змінились й Івано-Франківськ «запрацював» по-іншому.

У 2022 році вдалось посилити співпрацю з міжнародними партнерами. Також громада прийняла велику кількість переселенців.

Бюджет на 2023 рік, каже заступниця голови Івано-Франківської громади Вікторія Сусаніна, практично не відрізнятиметься від 2022. Але буде не менш експериментальним та важливим. Крім того, наголошує посадовиця, у бюджет 2023 року заклали кошти й на благоустрій, пільгові медикаменти та інші, не менш важливі речі.

На наступний рік бюджет буде 3 мільярда 300 мільйонів. Це без урахування освітньої субвенції.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua