Онлайн TV FM радіо FM пауза

Священник Іван Гнатюк ламає стереотипи про церкву. Відео

Топ-новини

Кількість підписників отця Івана Гнатюка — не одна тисяча активних фоловерів. Інстаграм, Ютуб, Телеграм, а ще ТікТок. На всіх соціальних платформах священник збирає мільйони лайків за свої короткі, подекуди з гумором, відео. Його фішка: контент через призму віри.

Активно вести соціальні мережі священник почав два роки тому. Каже, спочатку було незвично, тай не усі його підтримували, але у нього була своя особлива місія – ламати стереотипи про церкву і залучити якомога більше людей до молитви, зокрема саме молоді.

Кожного дня у соціальних мережах отець Іван Гнатюк проводить молитву онлайн, відповідає на питання, дає поради. Каже, у своєму блозі разом із підписниками піднімає найрізноманітніші теми.

Нині аудиторія отця Івана Гнатюка — від дітей до старших вірян. Його впізнають на вулиці, просять поради.

Залишати соцмережі священник не збирається. Попри те, що часу катастрофічно не вистачає, каже, що і далі продовжуватиме доносити Слово Боже через усі ресурси, аби якомога більше людей молилося, та наверталося до Бога та ходили до церкви.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua