Онлайн TV FM радіо FM пауза

Ожеледиця в Івано-Франківську: комунальники чергують цілодобово. Відео

Топ-новини

Ранок 12 грудня у місті знову розпочався з ожеледиці. Вечірній дощ перетворив вулиці Івано-Франківська у ковзанку. Відтак комунальники усіма силами намагаються покращити ситуацію.

До прибирання задіяні усі комунальні служби, кожна з яких відповідає за визначені території та маршрути. Заступник голови Івано-Франківської громади Михайло Смушак зазначає, усі вони забезпечені необхідною технікою та мають достатньо людей. Однак не лише комунальники відповідають за прибирання вулиць.

Те ж саме стосується приватних будинків, навчальних та медичних закладів й інших закладів соціальної сфери. Крім того у громаді є частина доріг, які обслуговуються не міськими, а обласними службами. Усі інші дороги та тротуари на території міста та сіл громади прибирає Муніципальна дорожня компанія. Це понад пів тисячі кілометрів.

Головний комунальник міста Михайло Смушак запевняє, у громаді організоване цілодобове чергування. По місту розставлено понад дві сотні ящиків з піщано-соляною сумішшю. Їх щодня поповнюють. Та попри це, упродовж минулого тижня кількість травмованих мешканців як громади, так і всієї області, суттєво зросла. Про це кажуть медики. Загалом, з настанням ожеледиці травматизація людей збільшується у 4 рази.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua