Онлайн TV FM радіо FM пауза

Отримав чотири поранення, та щоразу повертався на фронт: історія розвідника Олега Журби

Топ-новини

Олег Журба розвідник 5-ої окремої штурмової бригади. На фронті чоловік ще з 2014. Тоді, без військового досвіду та ні слова не сказавши рідним, Олег вирішив стати на захист Батьківщини. Зізнатись дружині все ж довелось. Попри страх за чоловіка – вона підтримала його вибір.

З 2014 по 2017 Олег з побратимами пройшов Маріуполь та Широкіне. У 2017 Олега – комісували і він повернувся до звичайного життя. Утім, ненадовго – до 24 лютого 2022. Військовий каже, що з повномасштабного вторгнення – очікував і знав, що не залишиться у тилу.

Спершу – воював на Київщині. Згодом – на Донеччині, під Бахмутом. За час повномасштабного вторгнення Олег Журба був поранений чотири рази. Вперше це трапилось 14 жовтня на Донеччині. Після лікування військовий повернувся на фронт. І за деякий час – знову поранення.

Нині Олег Журба проходить лікування у Першому добровольчому шпиталі. Хірург Дмитро Колодій розповідає, що військовий потрапив до них із множинними пораненнями лівої кисті.

Керівник медзакладу Станіслав Онищук зазначає, що кожен пацієнт шпиталю – особливий. Олег відрізняється від інших – почуттям гумору та активністю.

Після другої операції, Олега чекатиме тривала реабілітація – від трьох до шести місяців. А згодом – військовий планує повертатись на фронт.

А яка ваша реакція?
+1
29
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
rai.ua