Онлайн TV FM радіо FM пауза

Комунальні підприємства Івано-Франківська проводять підготовку до нового опалювального сезону. Відео

Топ-новини

Щоб взимку було тепло, комунальні підприємства Івано-Франківська роблять все можливе, щоб вчасно розпочати опалювальний сезон. Відтак у “Теплокомуненерго” провели ремонти котелень та теплових пунктів.

Також проведені гідравлічні випробування тепломереж. Після ремонтів, наголошує керівник підприємства, їх перевірятимуть ще раз. Для восьми котелень, які працюють на альтернативних видах палива, заготовлено дрова та деревну тріску. Пройшла випробування й котельня на Індустріальній. Спеціалісти провели підготовчі роботи та проводять пробні пуски.

Нині більше шести сотень багатоквартирних будинків в Івано-Франківську – все ще на централізованому опаленні. Однак, каже заступник директора Департаменту житлової та комунальної політики, картина змінюється щодня. Попри зусилля комунальників – активізувалися і злодії. У місті зафіксували крадіжки арматури в 6 будинках.

Натомість голова Івано-Франківської громади обіцяє, опалювальний сезон розпочнеться вчасно. При умові, що не буде додаткових розпоряджень уряду про відтермінування чи атак росії.

Нагадаємо, за цей сезон потрібно зекономити 10% газу, а це понад 4 млн кубів. Тому влада просить мешканців ущільнити будинки, утеплити помешкання, вікна завісити плівкою або просто забити, а горища – зачинити.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua