Онлайн TV FM радіо FM пауза

Телерадіокомпанія “РАІ” відтепер в цифровому мовленні і в Калуші

Новини

У липні 2023 року Національна рада оголосила конкурс на мовлення на 1-й і 3-й програмах 43 ТВК у ефірній багатоканальній електронній комунікаційній мережі стандарту DVB-T2 (MPEG-4) у м. Калуші Івано-Франківської області.

А вже у жовтні Національною радою було визначено переможців конкурсу, за результатами якого “Телерадіокомпанія РАІ” працюватиме на 3-й програмі. У програмній концепції каналу визначено, що обсяг національного продукту становить не менше ніж 60% загального тижневого обсягу мовлення; у загальному обсязі тижневого мовлення не менше ніж 5 відсотків становлять і соціально важливі та інформаційні програми місцевої тематики.

Генеральний директор телерадіокомпанії “РАІ” пояснює, чому це важливо для жителів м. Калуш і нас, як незалежного обласного медіа:

“Кожне медіа країни зараз веде інформаційну війну проти рф, де важливе кожне слово, яке може наблизити нашу Перемогу. Ми розпочинаємо цифрове мовлення в місті Калуш, бо розуміємо наскільки важливо зробити міст між громадою і владою: платформу для дискусій. Бо хочемо, щоб кожна сторона була почута, і це сприяло розвитку спочатку маленьких громад, міста, і зрештою всієї України.”

Ці нові рішення свідчать про важливий крок у розвитку українських медіа-реформ, спрямованих на підвищення якості медіасередовища та підтримку незалежних медіа-компаній.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua