Онлайн TV FM радіо FM пауза

Силу зубів та вух демонструють на «Сільській олімпіаді» в Індії. Відео

Новини

Неабияку силу та незвичайні таланти демонструють індійці на «Сільській олімпіаді» в селі Кіла-Райпур штату Пенджаб. Один зубами тягне кросовер, а інший підіймає ними цеглу.

Деякі сільські олімпійці приїжджають на змагання вже багато років. Джагджит Сінгх бере участь вп’ятнадцяте. Він із малих літ страждає від поліомієліту, але тренування зробили з нього силача. Наразі чоловік зубами запросто тягне мікроавтобус із пасажирами.

Дехто призвичаївся їздити на мотоциклі без рук: хтось безтурботно читає газету, а хтось їде стоячи, розмахуючи прапором. На змаганнях виступає навіть парапланерист. Це військовик у відставці Сухчаран Сінгх. Його мрія — залучити й інших індійців до екстремальних видів спорту.

«Сільська олімпіада» проходить у Кіла-Райпурі вже 90 років. Щоправда, була перерва під час пандемії. Ще два роки захід не проводили через те, що захисники тварин виступили проти перегонів на бичачих упряжках та подали до суду на організаторів змагань.

Наразі ці традиційні змагання виключили зі списку дисциплін, але тут однаково є на що подивитися.

На фестивалі також проходять звичайні змагання з таких видів спорту, як хокей, футбол, волейбол, велоспорт і легка атлетика. Захід триває три дні.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua