Онлайн TV FM радіо FM пауза

У США відкриють найстрашнішу водну гірку заввишки із 17-поверховий будинок

Verrückt, або в перекладі з німецької “божевільний”, це назва нової водної гірки в Німеччині. Вона рекламується, як найвища і найшвидша у світі, і повинна повністю побити попередній, рекордний за висотою атракціон у Бразилії. Чинний рекордсмен – 50-метровий атракціон “Кіліманджаро” в Ріо-де-Жанейро, але “Божевільний” буде набагато вищим, ніж бразильський атракціон.

Точний розмір його поки невідомий, оскільки його творці тримають цю інформацію в таємниці до відкриття аквапарку. Але за чутками, вона буде заввишки з 17-поверховий будинок. Це вище, ніж Ніагарський водоспад і Статуя Свободи від пальців ніг до факела. Це також в два рази вище найвищої, зазначеної коли-небудь хвилі. Уявіть собі, що ви з’їжджаєте на великій швидкості з гірки такої висоти. Сплеск адреналіну напевно буде безмежний.

Щоб дістатися до вершини цієї гірки, треба піднятися на 264 сходинки. Потім спеціальний пліт візьме вас і трьох інших відвідувачів, і різко зірветься вниз на швидкості більш ніж 100 кілометрів на годину. Це суперстрашно, але це тільки початок. Щойно пліт досягне нижньої точки, він знову почне набирати висоту і підніметься на рівень п’ятиповерхового будинку. Спуск з другої гірки приведе до фінішу цієї божевільної подорожі. Творці атракціону хочуть залучити всіх “адреналінових наркоманів” , які шукають найгостріших, нових відчуттів. Пліт на чотирьох зроблений не випадково – адже люди повинні обмінюватися враженнями про поїздку.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua