Онлайн TV FM радіо FM пауза

Штат Флорида відправив 50 мігрантів на острів, де відпочивають політики-демократи. Відео

Світ

50 нелегальних мігрантів висадилися на острові Мартас-Віньярд, популярному серед ліберальної еліти США. Два літаки з шукачами ліпшого життя відправив губернатор Флориди Рональд Десантіс. Він, як і багато інших республіканців, не погоджується з м’якою міграційною політикою Демократичної партії.

Самі мігранти не знали, куди летять. Кажуть, що їхня головна мета — знайти роботу й забезпечувати сім’ї.

За президентства Джо Байдена багатьох нелегалів не депортують. Влада дозволяє їм лишитися в США й подати прохання про надання притулку. Республіканці вважають таку політику провальною.

Ще у квітні цього року губернатор Техасу почав відправляти тисячі мігрантів до Вашингтона. А недавно додав ще два міста — Нью-Йорк та Чикаго. Губернатор Аризони з травня також відправляє мігрантів до столиці США.

Рональд Десантіс пішов ще далі й розпорядився відвезти іноземців на острів Мартас-Віньярд. Він у Массачусетсі — одному з найлівіших і найліберальніших штатів. Губернатор неодноразово обіцяв так учинити, якщо Байден і далі відправлятиме мігрантів до Флориди.

Улітку на острові відпочиває політична еліта Демократичної партії. Власники місцевої нерухомості раніше заявляли про свою солідарність із мігрантами. Але коли ті прибули, виявилося, що їх ніде поселити. Тимчасовий притулок їм надала церква.

Кордон США щомісяця нелегально перетинають тисячі мігрантів із Латинської Америки. Багатьох затримують, але невідомо скільки проникає непомітно.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua