Онлайн TV FM радіо FM пауза

Для дітей з особливими потребами влаштували свято напередодні Дня Миколая. Відео

Новини

В Івано-Франківську, напередодні дня Святого Миколая, для діток з інвалідністю, сиріт та позбавлених батьківського піклування підготували святкову програму. Це майстер-класи, конкурси та розваги з аніматорами. Відтак, їм вручили солодкі подарунки.

«Більше 100 дітей вз’яло участь у заході. Кожна дитина хоче свята, чекає на подарунки. А свято Святого Миколая – це найособливіше свято для кожної дитини», – розповідає в.о. начальника служби у справах дітей Івано-Франківської ОДА Марія Євчук.

свято до дня миколая

Разом зі своїм сином Дмитриком, до святкування доєднався й франківець, Юрій. За його словами, дітям важливо відчувати святкову атмосферу та отримувати позитивні емоції. Ба більше, малеча може знайти тут нових друзів.

«Такі масові заходи треба проводити, бо діти мають можливість спілкуватися. Різні майстер-класи, малювання, ліплення іграшок на новорічну ялинку».

День Святого Миколая – це свято, на яке очікує кожна дитина, тож вкрай важливо, попри війну, створювати свято для дітлахів, наголосила голова Івано-Франківської ОВА, Світлана Онищук.

Також, в Івано-Франківську незабаром проведуть святкування для дітей полеглих захисників та захисниць України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua