Онлайн TV FM радіо FM пауза

Сучасне реабілітаційне відділення відкрили у Коломийській центральній лікарні. Відео

Новини

На базі Коломийської ЦРЛ, де для комплексної реабілітації військових та цивільних розгорнули 30 ліжок, відкрили сучасне реабілітаційне відділення.

Про це повідомила голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук. Варто зазначити, що послуги з реабілітації надаватимуть понад 20 медиків, серед яких троє лікарів фізичної та реабілітаційної медицини і пʼятеро ерго- та фізичних терапевтів. Також у відділенні працюватиме терапевт мови та мовлення.

Як зауважила керівниця області, в приміщенні відділення зроблено капітальний ремонт, обладнано спеціальними тренажерами для ефективного відновлення:

«Від початку року у Коломийській лікарні реабілітацію пройшли уже понад 300 людей, 157 з них – військові, – йдеться у повідомленні. Наразі на Прикарпатті 15 закладів охорони здоров’я, які уклали договори з НСЗУ про надання медичних послуг за пакетом «Реабілітаційна допомога дорослим та дітям в стаціонарних умовах», і 21 медзаклад, де реабілітацію проводять в амбулаторних умовах».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua