Онлайн TV FM радіо FM пауза

«Сто Катрусь» вшанували пам’ять жертв Голодоморів та зібрали кошти на ЗСУ. Відео

Новини

В Івано-Франківську відбувся благодійний флешмоб «Сто Катрусь». Його організували доброчинці Громадської ініціативи Галичини. Вони зібрали кілька десятків жінок, які носять ім’я Катерина.

«Є таке повір’я, що якщо стати між двома людьми і загадати бажання, то воно має обов’язково збутись. Тому віримо, що зараз до нас долучиться більше людей і ми взявшись за руки, і будемо загадувати бажання на перемогу», – розповідає волонтерка Катерина Паньків.

Доєдналась до флешмобу і Катерина Яцюк разом з бабусею. Теж – Катериною, якій 86 років. Нині, вона найстарша учасниця акції і на її життєвому шляху – це вже друга війна.

флешмоб сто катрусь
Флешмоб “Сто Катрусь”

Під час заходу волонтери збирали кошти на придбання засобів тактичної медицини для Збройних Сил України. Вже кілька місяців в Громадській ініціативі Галичини триває акції «Мільйон на такмед». За ці гроші, каже благодійниця Людмила Лінник, можна укомплектувати 200 аптечок.

Учасники акції запалили свічки і пом’янули пам’ять жертв Голодоморів в Україні. А потім спільно загадали бажання, найзаповітніше, про перемогу над окупантами.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua