Онлайн TV FM радіо FM пауза

Стартувало друге коло Чемпіонату Івано-Франківської області із футболу. Відео

Новини

Стартувало ІІ коло Чемпіонату Івано-Франківської області із футболу. Нагадаємо, що ігри тут відбуваються у першій та другій лігах. Загалом за перемогу змагаються 21 футбольний колектив. 9 із них представляють новостворений Коломийський район.

Коломияни після виходу у чвертьфінал розіграшу Кубка Прикарпаття поїхали на гру в гості до клубу “Сокільське”. Обидві команди у верхній частині турнірної таблиці. Тому кожна хотіла отримати перемогу у цьому поєдинку. У першому таймі на полі точилася запекла боротьба. А от у фіналі поєдинку господарі забили два м’ячі і перемогли.

Черніївський “Ураган” приїхав на гру у ролі лідера чемпіонату. Команда ще не зазнала жодної поразки у турнірі. Турка  стартувала у другому колі з 8 місця. Прогнози фахівців були на користь гостей. Однак колектив із Коломийщини мав на це свою точку зору. Гра розпочалася із атак суперників на ворота одна однієї. І так склалося що перший гол у поєдинку забив турківський футболіст. Однак зробив він це у свої ворота. Турківчани одразу ж кинулися відіграватися і за 2 хвилини встановили рівновагу. Із рахунком 1:1 команди пішли на перерву. А після неї гра стала доволі жорсткою.

Як результат – 4 жовті картки та вилучення. Ураганівці намагалися переломити хід поєдинку. Але м’яч, як кажуть футболісти не йщов у ворота. Здавалося б ще хвилина і кулястий втрапить до сітки турківчан. Та місцеві футболісти з гідністю довели поєдинок до закінчення. А перед фінальним свистком могли навіть і вирвати перемогу у лідера чемпіонату. Так що поки “Ураган” і надалі очолює турнірну таблицю чемпіонату Івано-Франківської області.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua