Онлайн TV FM радіо FM пауза

Стали відомі деталі пожежі на Богородчанщині, в якій загинув чоловік. Фото

Новини

У п’ятницю, 9 квітня, у селі Горохолина, що на Богородчанщині, сталася пожежа дерев’яного житлового будинку, у результаті якої загинув 61-річний чоловік.

Про це пише РАІ з посиланням на Головне управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Так, о 03:37 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селі Горохолина Івано-Франківського району. До місця пожежі одразу було направлено рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №4 смт. Богородчани.

“На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, площа пожежі складала 40 м.кв. Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання та зору. Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили в помешканні тіло чоловіка 1960 року народження. Завдяки оперативності рятувальників пожежу було локалізовано 03:58, а о 04:54 ліквідовано. Ймовірна причина виникнення пожежі — необережне поводження з вогнем під час куріння”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляло РАІ, у середу, 7 квітня, у селі Красноставці Снятинської ТГ сталася пожежа літньої кухні. На місці пожежі виявили тіло 68-річного власника.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua