Онлайн TV FM радіо FM пауза

Жіноча баскетбольна команда «Франківськ-Прикарпаття-ПНУ» стала чемпіоном України. Відео

Спорт

Жіноча баскетбольна команда «Франківськ-Прикарпаття-ПНУ» здобула дві переконливі перемоги над «Київ-Баскетом». Таким чином, спортсменки вибороли статус чемпіонок чемпіонату України серед жіночих команд Суперліги.

Лідер Жіночої баскетбольної ліги «Франківськ-Прикарпаття-ПНУ» здобули переконливі перемоги над «Київ-Баскетом». У першій зустрічі столичні баскетболістки далі бій досвідченим опоненткам. Та суперниць вистачило тільки на дві чверті. Наступні дві 10-хвилинки боротьба на майданчику закінчилась, команда Юрія Процюка почала відриватись у рахунку. В результаті франківки виграли із перевагою у 26 очок. Наступного дня команда теж тримала темп. Відтак матч завершився з розгромним рахунком 121:41.

Після 20 матчів команда з Івано-Франківська здобула рекордні 20 перемог. Таким чином достроково виборола статус чемпіонок Чемпіонату України серед жіночих команд Суперліги. Для прикарпатських баскетболісток – це перший такий успіх. До цього кращим результатом «Франківська» були бронзові нагороди у 2015 році.

Для оформлення «золотих» нагород команді Юрія Процюка треба прийняти участь у двох заключних матчах сезону 2022-2023 проти суперниць з «Переяслава». Матчі відбудуться 22 та 23 березня у Києві. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua