Онлайн TV FM радіо FM пауза

Понад 200 спортсменів приїхали у Коломию на всеукраїнські змагання із боксу. Відео

Спорт

У Коломиї протягом тижня проходив Всеукраїнський турнір із боксу пам’яті призера Олімпійських ігор, заслуженого майстра спорту України Андрія Федчука. До міста над Прутом приїхали понад 200 спортсменів з різних куточків нашої держави. Такий турнір проводять уже понад 15 років.

Голова «Фонду пам’яті Андрія Федчука», брат відомого спортсмена каже, що турнір уже підтримує і Міністерство. Тож тепер учасники отримують не лише нові спортивні звання. Та головне, він вважає, це задоволення від участі.

На турнірі у спортивному комплексі «Локомотив» змагалися сильніші з найсильніших українських юнаків та дівчат. Серед них 13-річний Валентин Гнатюк з Івано-Франківська. Спортом він займається вже 1,5 року. Брав участь у багатьох змаганнях.

Тренер Святослав Бійовський привіз на турнір до Коломиї двох боксерів. Каже, що приїхав сюди, щоб його вихованці набрались бойової практики.

У підсумку нагороди в різних вагових категоріях отримали 30 учасників. Чемпіонами стали 19 спортсменів. Коломияни здобули одну золоту, одну срібну та три бронзові медалі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua