Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Коломиї провели турнір пам’яті Андрія Федчука. Відео

Спорт

В Коломиї вирішили не відмовлятися від проведення турніру пам’яті відомого спортсмена-олімпійця, почесного громадянина міста Андрія Федчука навіть через відключення електроенергії. Вшанувати знаного спортсмена окрім господарів турніру приїхали команди із Миколаївської та Харківської областей, а також – гості з Німеччини.

Щороку у Коломиї у ФСК “Локомотив” відбувається турнір з боксу пам’яті Андрія Федчука. Він видатний коломиянин, почесний громадянин міста, заслужений майстер спорту України. 2000 року він отримав бронзу на XXVI літніх Олімпійських іграх у Сіднеї. А згодом ще й представляв Україну на XXVII літніх Олімпійських ігор у Афінах. Його товариш Володимир Колесник зазначив, що це вже 13 такий турнір.

Привіз своїх вихованців на турнір і Юрій Борох із Харкова. Він був знайомий із Сергієм Федчуком і певен, що участь юних спортсменів у таких змаганнях приноситиме свої плоди.

Коломийщину представляли 10-ро спортсменів. Їхній тренер Олексій Данилишин впевнений, що саме на таких турнірах народжуються майбутні чемпіони світу.

На цих змаганнях вихованці тренера не лише боксують. Більш досвідчені виступають суддями. Як приклад Богдан Сусак, який нещодавно став переможцем Всеукраїнського турніру.

Зовсім впевнено почував себе на змаганнях і Максим Лазорко. Каже, що у цьому виді спорту немає слабких суперників, однак він поки непереможний.

Так продовж двох днів спортсмени вшанували пам’ять відомого олімпійця, почесного громадянина Коломиї Андрія Федчука.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua