Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську вперше провели Гімназіаду України з регбі-7. Відео

Спорт

В Івано-Франківську визначено переможців та призерів V літньої Гімназіади України з регбі-7 серед команд юнаків. Такі змагання тут відбуваються вперше. Досі талановиті регбісти переважно грали у складі Збірної команди України, яку сформували торік.

До Івано-Франківська з’їхалися команди з Києва, Хмельницького та Одеси. Президент федерації регбі в області каже, що це гравці, які після першого туру Чемпіонату України у своїй віковій категорії зайняли призові місця. Франківська команда у гімназіаді участі не брала, оскільки наші гравці на рік молодші від суперників. Однак клуб “Станіславів” поборовся за третє місце з командою зі столиці “Київські соколи”. Спортивний директор київського клубу каже, що через війну змушені збирати дітей із різних команд, бо багато юних гравців виїхали за кордон. Попри це подібні гімназіади – це хороший шанс підготуватися до наступного туру Чемпіонату України, який відбудеться восени.

За результатами видовищної та напруженої боротьби І місце у змагання виборола Одеська команда, друге –  Хмельницька і третє – збірна команда Києва.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua