Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відбувся 12 Всеукраїнський юнацький турнір з вільної боротьби. Відео

Спорт

Щоб вшанувати пам’ять полеглих захисників України та ветеранів Прикарпаття з вільної боротьби в Івано-Франківську провели 12 Всеукраїнський юнацький турнір з вільної боротьби. Віце-президент асоціації, Едуард Прощук зазначає, що це можливість молодому поколінню набратися досвіду від старших.

Декілька років змагання не проводились. Спершу через пандемію коронавірусу, потім через повномаштабне вторгнення. Та цьогоріч понад 200 учасників приїхало до Івано-Франківська, щоб продемонструвати свою силу.

Спочатку сутички за 3-4 місце, а потім фінальні за перше. Всеукраїнський турнір тривав три дні і перед кожним стартом на спортсменів чекала традиційна підготовка, щоб все відбулося на вищому рівні.

Підтримати юних борців на поєдинках завітали меценати та запрошені гості. Серед них і президент асоціації спортивної боротьби України Юрій Копитко. Розповідає, що такі змагання це популяризація спорту серед молодого покоління.

Після поєдинків відбулося фінальне нагородження. Борців привітали та вручили заслужені медалі. Свою нагороду отримав й 12-річний Ізмаїл, який виборов перше місце у ваговій категорії 39 кг.

Надалі спортсмени готуватимуться до Чемпіонату Європи та Світу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua