Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї вібувся Кубок Прикарпаття з важкої атлетики. Відео

Спорт

Понад 40 спортсменів взяли участь у Кубку Івано-Франківської області, що відбувся у Коломийському фізкультурно-спортивному комплексі “Локомотив” ім. Петра Федоровича. Свої команди виставили всі 5 районів Прикарпаття. Це відбір для участі у Чемпіонаті України.

Важкоатлети у 2023 році ще поки не змагалися. Турнір в Коломиї став першим, розповів заслужений тренер України Микола Чабан. Всі учасники досвідчені, адже тренуються у найкращих важкоатлетичних центрах Прикарпаття.

Начальник управління спорту Володимир Колесник зазначив, що готуватися спортсменам під час війни доволі важко, однак вони показують високі результати.

Вдало на змаганнях виступила коломиянка Вікторія Кушмелюк. А от 21 річний Володимир із Калуша на цей турнір приїхав, щоб перевірити свою готовність до більш вагомих стартів.

Оскільки це перші змагання у цьому році, то на них нагородили кращих спортсменів та їх тренерів за рік минулий. Коломияни перемогли у загальнокомандному заліку і складуть основу збірної на Чемпіонаті України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua