Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відзначили Всеукраїнський Олімпійський день. Відео

Спорт

Так, в Івано-Франківську відбулась передача прапора НОК України із побажаннями перемоги для наших спортсменів. Які вже через місяць представлятимуть Україну на 3-х Європейських іграх. Відбудуться змагання у Польщі. Участь у них візьмуть понад три сотні українських спортсменів.

Провели святкування «Всеукраїнського олімпійського дня-2023» на території міського озера.  До спортивного дійства, долучилися вихованці дитячо-юнацьких спортивних та загальноосвітніх шкіл  Прикарпаття. Також в рамках щорічного Олімпійського дня, для усіх охочих провели символічний забіг на 500 метрів. Долучилась до спортивного дійства й прикарпатська спортсменка Галина Облищук-Турчик. Участь у  забігу жінка взяла разом із своїми донечками.

Також організатори підготували чимало локацій із різними видами олімпійського спорту. Серед них і фехтування, у якому потренувався з дітками й президент НОК України Вадим Гутцайт.

Аквагрим, павутинка та крейданута фізкультура. Все це підготували для малечі на локації херсонського відділення НОК України. 

До слова, усі юні учасники олімпійського свята отримали пам’ятні медалі та сертифікати Національного Олімпійського Комітету України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua