Онлайн TV FM радіо FM пауза

Обласну дитячу спортивну школу відвідав міністр молоді та спорту України

Спорт

Івано-Франківську обласну дитячу спортивну школу відвідав міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт. Нині крім прикарпатців там тренуються та проживають спортсмени з різних областей.

В 11 років уже вміло стріляє із лука. Цим видом спорту, юна спортсменка із Харкова Любов Дубровіна каже займається від самого малечку. Втім професійнішими її тренування стали уже тут на Прикарпатті.   

Любов до стрільби із лука дівчині привила мама, Катерина яка і є її  тренеркою. А водночас і срібною призеркою 27-х літніх олімпійських ігор в команді зі стрільби із лука. Восени жінка відкрила свій гурток на базі обласної дитячої спортивної школи. Так на Прикарпатті почав розвиватись новий вид спорту.  

На базі школи також проживають і працюють із своїми підопічними тренери з Маріуполя Чернігова, Харкова, Запоріжжя та Херсону. Від так, спільними зусиллями спортсмени працюють тут над розвитком спортивного майбутнього України.

Нині, в такий складний для країни час, зазначає міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт, розвиток спорту, а особливо дитячого є дуже важливим. Тому, каже, завітав сюди, щоб побачити як працює школа, та поспілкуватись із тренерами.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua