Онлайн TV FM радіо FM пауза

Баскетбольний клуб «Прикарпаття-Говерла» підбив підсумки минулого сезону

Спорт

Спортивні результати та плани. Під час брифінгу в міській раді, Івано-Франківський баскетбольний клуб «Прикарпаття-Говерла» підбив підсумки минулого сезону. Також директор клубу Андрій Дроздов розповів, до яких змагань спортсмени уже розпочали підготовку.

Підсумовуючи минулий сезон, зізнається керівник команди, клуб відверто ризикував. Адже проти досвідчених суперників, виступав виключно молодими гравцями.

Баскетболіст Степан Лесик є капітаном «Прикарпаття-Говерла». Спортсмен вважає, що на фоні кваліфікованих опонентів його команда в минулому сезоні виступила непогано. А готуватись до гри, каже, допомагав тренер Євген Мурзін.

Робота баскетбольної команди триватиме за уже напрацьованою стратегією. Окрім хороших результатів, основним у своїй роботі спортсмени також вбачають розвиток баскетболу серед молоді.

До слова, баскетбольна команда «Прикарпаття-Говерла» входить до структури спортивного клубу Прикарпаття, який є унікальним та єдиним проєктом в Україні, що об’єднує 5 професійних команд з футболу, волейболу та баскетболу.

Івано-франківська баскетбольна команда «Прикарпаття-Говерла» уже подала заявку на участь у баскетбольній суперлізі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua