Онлайн TV FM радіо FM пауза

Перспективи історичної спадщини для розвитку ОТГ обговорили у Києві на Всеукраїнській конференції

Розвиток будь-якого регіону напряму залежить від пошуку та розвитку його економічного потенціалу. Економічний потенціал потрібно шукати в особливостях регіону, які вигідно відрізняють його від інших. На основі таких особливостей можна робити акцент, наприклад, на сфері туризму, яка, при правильному підході до її розвитку, може принести чималий прибуток як до місцевого, так і до обласного чи державного бюджетів.

Та інколи складно знайти те, що може привабити туристів. Або не складно, просто ми не завжди бачимо потенціал у тому, що залишили нам нащадки. Історична спадщина може перетворитись у потужний прибутковий проект, але для цього потрібно докласти немало зусиль.

Саме перспективи історичної спадщини для розвитку ОТГ обговорили у Києві на Всеукраїнській конференції «Децентралізація – громади – спадщина: рецепти успіху від ключових публічних акторів та мережі організацій громадського суспільства для підтримки громад зі спадщиною». Представники різних регіонів країни ділилися досвідом збереження та виведення спадщини зі стану пасиву в актив, який приваблюватиме гостей з усіх куточків країни та світу.

https://www.youtube.com/watch?v=r_rKFh77mUo
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua