Онлайн TV FM радіо FM пауза

Відбувся велопробіг Слідами Галицької трансверсальної залізниці. Відео

screenshot 20 1 - Відбувся велопробіг Слідами Галицької трансверсальної залізниці. Відео - rai.ua Новини

Перегони по місцевості зі спусками, затяжними підйомами, швидкісними та технічними ділянками. На Прикарпатті відбувся велопробіг Слідами Галицької трансверсальної залізниці. Велосипедисти шикуються в шеренгу та стартують з Івано-Франківська. Учасники мають подолати 34 кілометри до села Нижнів. Найстаршому з них, Сергію Чередниченку – 64 роки. Каже, давно хотів взяти участь у заїзді саме цим маршрутом.

Організатор велозаїду Дмитро Романишин розповідає, що до участі допускали тільки повнолітніх, ще однією обов’язковою умовою була наявність шолому та окулярів. Окрім спорту, зазначає організатор, цей велопробіг має на меті популяризувати історію.

На фініші для учасників та гостей організували виставку воєнних артефактів. Їх привезли військові волонтери. Деякі з представлених експонатів можна було придбати. Загалом вдалося зібрати близько 8 000 гривень. Кошти спрямують для підрозділів, які воюють на Запорізькому напрямку.

Переможцем велопробігу став Євген Гродецький зі Львова. Він проїхав 34 кілометри непростої траси за 1 годину та 7 хвилин. Йому вручили памʼятні подарунки та медалі.

Такі заїзди планують проводити щороку і присвячуватимуть їх Дню захисників та захисниць України.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua