Онлайн TV FM радіо FM пауза

Взаємні звинувачення: франківські забудовники ділять бізнес. Відео

Новини

Підроблення документів, викрадення печаток та захоплення офісу. Співвласник будівельної компанії «Цитадель» Олександр Вовчук звинувачує іншого співвласника – Василя Петренка – у рейдерстві. Відтак, вирішив публічно розповісти про конфлікт.

“Є ряд зареєстрованих квартир або ж житлових приміщень за неіснуючими адресами і документами, які буцім то продавала будівельна компанія “Цитадель” за моєї відсутності, коли наприклад, я був закордоном. Я бачив документи без мого підпису, які компанія не мала б подавати. Ці документи надавались деяким людям і вони на цей день є ошуканими і не знають, що робити. Мають документи на правовласності “чогось”, чого не існує”.

Підтвердити свої слова офіційними документами Вовчук не зміг. Мовляв, не може розповсюджувати таку інформацію. Та й чи звертались ніби-то ошукані люди в поліцію він теж не знає.

На конференцію, організовану Вовчуком, прийшов й інший співвласник “Цитаделю” Василь Петренко. Наприкінці заходу він вирішив поділитись своєю версією ситуації. Петренко стверджує, що це саме Олександр Вовчук є шахраєм.

“Ошукати він хотів яким чином: переоформивши квартири, які були по вулиці Хіміків у вже зданому будинку, на фірму ВОМ “ГРУП”, де він є власником. Тобто зрозуміло: тут є дві людини власниками, а там одна людина”.

Крім того, за словами Василя Петренка, Вовчук ошукав родину з Миколаївщини, яким продав квартиру без його згоди. Відтак, покупці не мають права власності. Свої слова чоловік підтвердив документами. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
rai.ua