Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Франківську презентували гру VYSHKIL, яка вчить надавати домедичну допомогу. Відео

гра VYSHKIL Новини

Щоб допомогти українцям вистояти у російсько-українській війні та навчити надавати домедичну допомогу в Івано-Франківську презентували настільну гру – VYSHKIL.

 В час війни вміння надавати першу домедичну допомогу є необхідністю, тому громадська організація «Seb&Co» презентували настільну гру «Вишкіл». За словами співавтора гри, Вадима Сулими, вона створена, щоб допомогти українцям вистояти у російсько-українській війні.

Гра містить три зони, крокуючи якими завданням гравця є врятувати якомога більшу кількість людей. До того ж, вона грунтується на алгоритмі MARCH, який повинна запам’ятати кожна людина наголосив професор.

гра VYSHKIL

На презентацію гри завітав франківець Мирослав. Для нього, як для медика, постійно потрібно вдосконалювати свої знання та навички і на його думку, така гра цьому сприятиме.

Знання, що дорослий почерпне в цій грі, він зможе передати своїй дитині, наголосила співавторка гри, Юлія Філяк, і в час війни це є надзвичайно важливо.

В гру «Вишкіл» рекомендовано грати дітям не молодшим 12-ти років, корисною вона буде і для дорослих, наголошують автори.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua