Онлайн TV FM радіо FM пауза

Що таке “ПВК Редан” і чим небезпечний цей рух. Відео

Новини

Пихильників молодіжної субкультури “ПВК Редан” масово затримують у росії. Однак ця хвиля дійшла і до України. Проникає російський рух й на Прикарпаття. Днями у центрі Івано-Франківська підлітки організували зібрання і планували влаштувати масову бійку. Вчасно втрутилась поліція та небайдужі жителі. 

Учасники субкультури вдягаються у чорний одяг та влаштовують масові бійки в громадських місцях. Один з трьох організаторів, розповідає начальниця відділу ювенальної превенції в області Алла Бойчук, спокійний хлопець, який раніше не потрапляв у схожі ситуації.

Наразі поліції відомо про понад 140 учасників зібрання. Це підлітки від 14 до 17 років. Зараз правоохоронці працюють з цими дітьми та їхніми батьками.

Нині, впевнена начальниця відділу ювенальної превенції області, на Прикарпатті загрози немає. Жоден з перевірених підлітків не є учасником субкультури Редан. Проте батькам, радить правоохорониця, потрібно бути уважнішими до своїх дітей. Адже наслідки можуть бути серйозними.

Для того, щоб вберегти дітей і запобігти поширенню ворожої субкультури в Україні – у школах Прикарпаття поліція спільно з педагогами влаштовують профілактичні бесіди. Навчання проводять і для вчителів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua