Онлайн TV FM радіо FM пауза

Ще три автівки з Коломийщини поїхали на фронт. Відео

Новини

Коломийщина і далі активно допомагає фронту транспортними засобами. Цього разу із Сопова на передову відправився унікальний бронеавтомобіль, бус та позашляховик для нашої аеророзвідки. Окрім того в зону бойових дій поїдуть окопні свічки, медикаменти, маскувальні сітки.

Броньований автомолбіль добирався до України близько 2 місяців, розповідають волонтери. А тут його швидко привели до ладу і він вже відправився на передову:

“Цей автомобіль принесебе багато користі для наших хлопців на передовій. Він повністю броньований, військовий, високопрохідний. Дуже потрібний зараз на Бахмутському напрямку. Ним буде користуватися наш “Едельвейс”, 109 батальйон. До цього автомобіля ми приклали дуже багато зусиль, щоби він приїхав в Україну.”

Також допомагатиме нашій аеророзвідці і позашляховик, який приїхав з Італії від українського екзархату із церкви у місті Навара. Для військових потреб на фонт доправлять і бус.

Кажуть волонтери, що наразі потрібні і дрони для розвідки. Та все таки найбільша потреба є у транспорті. Тому закликають всіх долучатися до придбання автівок нашим захисникам.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua