Онлайн TV FM радіо FM пауза

Ще одна пожежна команда запрацювала на Коломийщині: під її захистом 17 населених пунктів. Відео

screenshot 2 4 - Ще одна пожежна команда запрацювала на Коломийщині: під її захистом 17 населених пунктів. Відео - rai.ua Новини

Місцева пожежна команда базуватиметься в селі Дебеславці Матеївецької громади і буде обслуговувати 17 населених пунктів Запруття. Там проживає понад вісім тисяч мешканців. Найближчий пожежний підрозділ до цих населених пунктів донедавна знаходився у Коломиї.

Села Запрутської зони давно чекали на відкриття такої пожежної команди. Адже, у випадку надзвичайної ситуації, добиратися до населених пунктів, що знаходяться на правому березі Пруту доволі складно. До чергування буде залучено п’ятеро місцевих добровольців. Їх забезпечено захисним одягом та спорядженням, а також необхідною пожежною технікою.

добровільна пожежна команда

Очільник Матеївецької громади зазначив, що така пожежна команда дуже потрібна саме на Запрутті. А староста округу певна, що відтепер у населених пунктах стане безпечніше.

Пожежний автомобіль для місцевої пожежної команди передало Головне управління ДСНС України у Івано-Франківській області.

До слова на території Прикарпаття вже функціонують 56 підрозділів місцевих та добровільних пожежних команд, 17 з них на Коломийщині.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua