Онлайн TV FM радіо FM пауза

Ще 4 оновлені палати для наймолодших, відкрили у відділенні №3 міської дитячої лікарні. Відео

Новини

Ще 4 оновлені сучасні палати для наймолодших, відкрили у педіатрично-соматичному відділенні №3 міської дитячої лікарні. Тепер тут світлі, комфортні для спільного перебування діток та батьків, приміщення з необхідною побутовою технікою та санвузлом.

Нині лікувальні установи забезпечують себе самі, – розповідає начальниця управління охорони здоров’я Алла Вацеба. Заклади можуть розвиватися, надаючи платні послуги поза межами програми медичних гарантій. Проте, минулого року на охорону здоров’я з міста було виділено понад 125 мільйонів гривень.

Оновлене відділення вже оцінили маленькі пацієнти разом із батьками. Юрій Шкромида – батько 4-річної Христинки. У міській дитячій лікарні вони перебувають вже 5-й день. Каже, ставлення лікарів та умови лікування чудові.

Загалом у відділенні одночасно можуть перебувати до 30 діток. Медичні заклади міста стрімко розвиваються та оновлюються. На черзі – відкриття відремонтованого кардіо-хірургічного відділення та операційного блоку у Центральній клінічній лікарні.  

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua