Онлайн TV FM радіо FM пауза

Розпочалися звіти старост Коломийської громади. Відео

Новини

У коломийській міській територіальній громаді розпочалися звіти старост населених пунктів, що входять у об’єднання. Першою звітувала Саджавка. Це найбільш віддалене село від Коломиї, староста якого проходить військову службу у Збройних силах України.

Саджавка – це населений пункт, де на сьогодні немає старости. Бо Василь Христан – військовослужбовець збройних сил України. Однак на звіт керівництво частини його відпустило. Він каже, що вдалося за рік, що минув, багато чого зробити в селі.

Основним напрямком роботи міської ради стало оновлення дорожнього покриття, благоустрою і підтримки порядку у селі. Також займалися облаштуванням Центру військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки імені Мирона Забарила. Активно діяли і волонтери.

А волонтерство в населеному пункті дуже поширене. Громадську ініціативу «Саджовецькі козаки» відзначили навіть на Всеукраїнському рівні.

Міський голова Богдан Станіславський зазначив, що об’єм робіт, виконаний в Саджавці, по благоустрою доволі великий. Та й загалом очільник громади вважає старост своєю правою рукою.

Такі звіти відбудуться у кожному селі громади. Міський голова сподівається, що там буде багато активних жителів, щоб мати змогу обговорити зроблене та скласти плани на майбутнє.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua