Онлайн TV FM радіо FM пауза

Роман Скорпіон з концертом у Івано-Франківську

Новини
9 вересня у Івано-Франківську (кіноконцертний зал «Арена-центр») відбудеться концерт відомого українського співака Романа Скорпіона, який пройде у рамках Великого ювілейного туру «Україна переможе», присвяченого 10-річчю творчої діяльності артиста.

Завдяки неймовірно успішним синглам “Закохався”, “Поцілую”, “Обійму”, “Давай будем разом”, “Моя”, «З мільйонів одна», «Я нікому тебе не віддам» у дуеті з Тонею Матвієнко, співак завоював велику прихильність і любов глядача.

В концертній програмі будуть звучати всі самі знакові в кар’єрі артиста пісні. Це не просто концертний тур, це – пісенна історія Романа Скорпіона і кожен глядач у залі стане її частиною…

Тур названий в честь однойменної пісні «Україна переможе», яка, впевнений артист, є пророчою!

Від початку повномасштабного вторгнення Роман Скорпіон дав більше 100 благодійних концертів в Україні та за кордоном. Як каже сам співак: «В цей складний для нас час, я розумію наскільки важливо бути об’єднаними спільною метою, зустрічатися і підтримувати один одного. Пісня лікує, пісня надихає, пісня дає надію і сили не здаватися…»

Сьогодні у його творчості чимало яскравих кліпів, україномовний альбом “Поцілую тебе”, мільйонні перегляди відео в інтернеті, а на концертах завжди аншлаги. Пісні артиста лунають на топових радіостанціях України та далеко за її межами. А шоу «Моя», яке відбулося у 2019 році у Львові, і по сьогодні лишається одним із самих грандіозних в Україні.

Частина коштів з концерту піде на потреби ЗСУ. 

КВИТКИ: https://ivanofrankovsk.karabas.com/ua/roman-skorpion-54/order/

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua