Онлайн TV FM радіо FM пауза

Рятувальники продемонстрували нову техніку: мобільний пункт управління. Відео

screenshot 1 - Рятувальники продемонстрували нову техніку: мобільний пункт управління. Відео - rai.ua Новини

У повній готовності до будь-яких надзвичайних ситуацій. Прикарпатські рятувальники продемонстрували на що здатна нова потужна техніка, яку було придбано у рамках проєкту Європейського союзу в галузі безпеки життєдіяльності. Зокрема, це пересувний мобільний пункт управління. Він здатний переміщатись по будь-яких дорогах при різних погодних умовах, незалежно від пори року та часу доби.

«Цей автомобіль буде вивозити до місця події особовий склад. Є можливість працювати повністю автономно, навіть коли є повне відключення електроенергії. Він не потребує додаткового живлення чи зв’язку, адже має власний повний спектр каналів зв’язку. Починаючи від інтернет-зв’язку, радіо-зв’язку, цифрового радіо-зв’язку та інших каналів, які дають можливість належним чином організовувати ліквідацію надзвичайної ситуації. А також інформувати про ті події, які сталися з метою прийняття управлінських рішень», – говорить Володимир Чернецький, Начальник Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Таким чином, техніка дозволяє забезпечити комунікацію державних органів управління та рятувальників з адміністраціями різних рівнів.

«Дякуючи оснащенню даного автомобіля є можливість підключатися на відео-зв’язок і на інший вид зв’язку з керівниками всіх служб області. Крім того з диспетчирськими службами всіх служб взаємодії в області, які залучаються до ліквідації тих чи інших надзвичайних ситуацій», – наголошує Володимир Чернецький.

В час війни, впевнена очільниця Прикарпаття Світлана Онищук, влада та усі служби мають бути готові до всього. За допомогою такої техніки це – реально.

«Пункт управління, який сьогодні нам продемонструвала служба ДСНС Івано-Франківської області – це чітке підтвердження того, що ми готові справлятися з тими складними ситуаціями, які виникають. І забезпечувати управління всім сферами життєдіяльності в нашій області», – каже Світлана Онищук, голова Івано-Франківської ОВА.

У рамках проєкту Європейського союзу прикарпатським рятувальникам було виділено близько 2 мільйони євро. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua