Онлайн TV FM радіо FM пауза

Результати роботи комунального підприємства «Електроавтотранс» за 2023 рік. Відео

Новини

Перевезли понад 23 мільйони пасажирів. У комунальному підприємстві Електроавтотранс прозвітували про роботу у 2023 році: cкільки пасажирів перевезли та який транспорт популярніший. За 2023 рік було здійснено більше 600 тисяч рейсів – а це майже 7 мільйонів кілометрів.

Відтак, розповідає директор Віталій Голутяк, торік вдалось придбати 10 автобусів та три тролейбуси. Ще два автобуси підприємство отримало як гуманітарну допомогу. Також було запущено два нові маршрути.

«Один автобусний маршрут, один тролейбусний маршрут новий, автобусний маршрут №29, тролейбусний маршрут №8 – вони були запущені на початку вересня 2023 року. Також отримано нам було, як гуманітарну допомогу два автобуси Мерседес-Бенц Сітаро – це 18-метрові автобуси. Ми їх отримали від наших колег з міста Баден-Баден і другу автовишку Star попередньо ми отримали у 2022 році. У 2023 році отримали ще одну таку вишку від колег варшавших трамваїв. Ця вишка на відміну від попередньої не була капітально відремонтована нашими колегами, тому ми її ремонтували самостійно і вже в жовтні місяці випустили її для обслуговування наших контактних мереж», – зазначає Віталій Голутяк, директор КП «ЕЛЕКТРОАВТОТРАНС».

Більше 13 мільйонів пасажирів – оплачують проїзд, ще майже 10 мільйонів – їздять безоплатно.

«У відсотковому відношенні це 57,8% платних пасажирів і 42,2% безоплатних пасажирів. Якщо подивитися на безоплатних пасажирів то більша частина з них 81% – це пільговики, 14,4% – це учні наших загальноосвітніх навчальних закладів, які також їздять безоплатно, 4,6 % – це пасажири, які їздять з пересадкою, тобто ті, які користуються транспортною карткою і мають можливість безкоштовної пересадки протягом 30 хвилин», – наголошує Віталій Голутяк.

Загалом, у 2023 році було продано квитків на майже 108 мільйонів гривень. У цю суму також входять і більше 600 тисячі гривень, які оплатили “зайці”.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua