Онлайн TV FM радіо FM пауза

Релокований на Івано-Франківщину бізнес розповів владі про свої проблеми

Новини

Франківська торгово-промислова палата провели круглий стіл з релокованим бізнесом та місцевою владою. Зустріч була спрямована на розвиток комунікації, адже з початком повномасштабної війни український бізнес зазнав чимало випробувань і змін.

Щоб обмінятися досвідом з колегами до цієї зустрічі долучився представник харківської компанії з виробництва натуральної зубної пасти Микола. Під час та після релокації, каже чоловік, підприємство мало чимало труднощів. Із не вирішених у підприємства лишилась нині лише одна проблема.

Підприємство Юрія Стеценка релокувалося на Прикарпаття ще рік тому. Пройшовши різні випробування, розповідає бізнесмен, нині робота добре налагоджена.

Провівши опитування між релокованими підприємствами, у торгово-промисловій палаті виділяють три головні пробелеми такого бізнесу. Це площа під виробництво, блокування податкових накладних та відсутність кваліфікованих працівників.

Проєкт з підтримки релокованого бізнесу реалізується Івано-Франківською торгово-промисловою палатою за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua