Онлайн TV FM радіо FM пауза

Реалізація міжнародних проєктів в Івано-Франківську. Відео

Новини

В Івано-Франківську відбувся черговий брифінг міського голови на якому заступник, Святослав Никорович, прозвітував про свою роботу у напрямку реалізації проєктів міжнародної технічної допомоги.

Зокрема, розповів про дві міжнародні зустрічі, що відбулися в Івано-Франківську та у Франції. За його словами, французів зацікавила співпраця у напрямку науки та медицини.

Також, місту вдалося реалізувати й інші перспективні проєкти. До прикладу, відновили синагогу, відкрили електрозаправки та дата-центр. Також, триває реконструкція корпусів в просторі інноваційних креацій «Простір».

Цьогоріч місту вдалося подати 9 проєктних заявок на гранти у різних напрямках, кажуть посадовці. Більшість з них стосується співпраці з Польщею.

«Найбільш акцент ми робимо на медицину, оскільки ми розуміємо, що буде потреба у реабілітації. Тому більшість проєктів стосується медицини: і капітальний ремонт приміщень, і нові сучасні автомобілі для надання швидкої допомоги. також поданий проєкт по Водотехпрому того, щоб осучаснювати наше комунальне підприємство: йде і закупка датчиків, і облаштування парку на Молодіжній і Німецьке озеро», – розповідає Святослав Никорович.

Також, розпочато підготовку проєктних заявок на спільні програми із Румунією, Угорщиною та Німеччиною.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua