Онлайн TV FM радіо FM пауза

Польща готова допомогти Україні у відбудові аеропортів та залізничного сполучення

Новини

Польща готова допомогти Україні в післявоєнній відбудові аеропортів та залізничного сполучення.

Про це заявив заступник міністра фондів та регіональної політики Польщі.

“Ми бачимо низку можливостей для підтримки України у сфері широкого розуміння повоєнної відбудови українських аеропортів. Ми підтримуємо постійний контакт з представниками Асоціації “Аеропортів України”, а також безпосередньо з українськими аеропортами. Ми також можемо запропонувати їм наші експертні консультаційні послуги щодо інвестицій, пов’язаних з аеропортами, та планування їх подальшого розвитку”, – зазначив міністр.

“Окрім залізничного сполучення на шляху Варшава-Київ через Ягодин, ми хочемо запропонувати новий маршрут, який з’єднає польські та українські міста. Компанія Centralny Port Komunikacyjny планує побудувати залізничну лінію Люблін – Замостя – Белжець до польсько-українського кордону. Такий маршрут з українського боку міг би пролягати через Раву Руську до Львова та Києва. У перспективі також можна буде розширити його на схід від Карпат до чорноморських портів України та Румунії”, – додав Горала.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua