Онлайн TV FM радіо FM пауза

Природу Лапландії допомагають захищати туристичні компанії. Відео

Новини

Цей котедж, що на березі замерзлого озера, — сімейний бізнес, який пропонує мандрівникам ознайомитися зі справжньою Лапландією. Таких у Фінляндії багато, але цей унікальний — він екологічно чистий.

Меблям тут переважно понад 30 років. Усіх їх ретельно доглядають, щоб вони прослужили якнайдовше. Також використовують засоби для чищення з натуральних компонентів. Загалом кожен аспект відпустки дбайливіший до довкілля.

Розваги, які тут пропонують, також завдають мінімум шкоди природі. Жодних бензинових моторів. Тут можна вирушити на вивчення звіриних слідів у лісі, походити на снігоступах, порибалити, а також скупатися в ополонці.

Сім’я хоче навчити гостей дбати про природу. Утім, не всі відвідувачі знають навіть основи екологічного способу життя.

Цей курорт бере участь у програмі «Екологічні подорожі Фінляндією», що отримує фінансову підтримку ЄС. Вона допомагає туристичному бізнесові дбати про природу.

До 2023 року Фінляндія хоче досягти нульових викидів CO₂. Водночас туризм поза великими містами — значна стаття доходу. Саме тому тут докладають стільки зусиль, щоби зробити його екологічним.

Дбають у Лапландії і про світлове забруднення. Здебільшого для того, щоб ніщо не заважало насолоджуватися дивовижним явищем природи — полярним сяйвом.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua