Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатці на “Голос країни”: Сергій Лазановський потрапив у прямі ефіри, Ірина Шабан покинула шоу. Відео

Новини

Прикарпатці Сергій Лазановський і Ірина Шабан виступили в дев`ятому випуску шоу “Голос країни”. У складі різних команд вони вступили у “вокальні двобої” зі своїми суперниками. Відтак, Лазановський потрапив у прямі ефіри, а Шабан покинула шоу.

Ще перед виступом Нікіти Леонтьєва і Сергія Лазановського DOROFEEVA зізналась: обере з двох талановитих вокалістів того, хто зуміє передати емоції пісні. Така вимога не дивна, адже хлопці заспівали ліричну композицію “Тримай”. Виявилось, що у залі сиділа виконавиця Христина Соловій, яка вийшла на сцену та заспівала з ними фрагмент треку.

Вибір DOROFEEVA дався непросто. Зрештою, вона залишила у своїй команді Сергія Лазановського. У час “крадіжки” жоден з тренерів не натиснув на кнопку, відтак Нікіта Леонтьєв покинув “Голос країни”.

Програміст Андрій Кудінов очікував, що на “вокальних двобоях” виконає рок-композицію. Однак Олег Винник підібрав для нього ліричну пісню, поставивши у дуеті зі співачкою Іриною Шабан. Вокалісти заспівали трек Леді Гаги і Бредлі Купера Shallow, який став хітом у всьому світі.

Андрій Кудінов зумів вразити свого тренера перевтіленням і роботою над вокалом, відтак саме він пройшов у нокаути. Ірина Шабан не отримала підтримки на “крадіжці”, а тому попрощалась із шоу, пообіцявши все ж втілити свою мрію та в майбутньому стати артисткою.

А яка ваша реакція?
+1
6
+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
rai.ua