Онлайн TV FM радіо FM пауза

Олег Гончарук зустрівся з представниками громадськості Верховинського району

13 березня голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук зустрівся з представниками верховинщини, які звернулися до очільника області з метою обговорення низки актуальних для району питань.

Під час зустрічі, зокрема, були обговорені питання земельного характеру, ситуації із заготівлею, обробкою та продажем деревини, ремонтом дорожнього полотна, проблемні аспекти соціального захисту та забезпечення громадян.

Значна увага була приділена й існуючій суспільно-політичній ситуації у Верховинському районі, тривалій відсутності призначеньзаступників голови районної державної адміністрації. Це, за словами представників громадськості та присутніх депутатів районної ради, часто стає причиною запізнілого реагування місцевої влади, неналежного розгляду звернень громадян. Чималі нарікання верховинцями були висловлені й з приводу небажання очільника району прислухатися до думки громади.

Вислухавши представників Верховинського району, Олег Гончарук наголосив на важливості постійного діалогу керівництва району з громадськістю, прийняття до уваги їх пропозицій в роботі органів влади. На переконання очільника області, не меш важливим є й врахування позиції громадськості у питаннях підбору кадрів.

Як запевнив Олег Гончарук, з приводу ситуації, що склалася в районі, у нього вже була розмова з головою Верховинської районної державної адміністрації й, у випадку неспроможності якнайшвидшого порозуміння з громадськістю, відповідні кадрові висновки не забаряться.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua