Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Тисменицькому районі виділять 500 тисяч гривень на мобілізацію

Організація проведення заходів четвертої хвилі мобілізації людських та транспортних ресурсів на території району стала предметом обговорення на нараді із міським, селищними, сільськими головами, що відбулася за участі першого заступника голови районної державної адміністрації Володимира Заника, заступника голови РДА Івана Когуча, керівника апарату РДА Ярослава Татарина, т.в.о. Тисменицько-Тлумацького об’єднаного районного військового комісаріату Олександра Волкова.

Питання першого етапу часткової мобілізації у 2015-му році є чи найбільш хвилююче та обговорюване серед громадськості. За словами Міністра оборони України Степана Полторака, перша хвиля мобілізації цьогоріч стартуватиме 20 січня і триватиме 90 днів. Планують за цей час призвати до війська 50 тисяч осіб.

Виступаючи перед присутніми, Олександр Волков основну увагу очільників територіальних громад звернув на надання допомоги щодо звітно-облікових карток наявності мобілізаційних (людських) ресурсів, а також підтримку учасників АТО. Він дав вичерпні відповіді на запитання, які цікавили присутніх. Найчастіше звучали теми строкової служби та віку призовників.

Володимир Заник черговий раз наголосив, що у районі створено Координаційний штаб з надання допомоги учасникам АТО та функціонує благодійний фонд оборони Тисмениччини. Тож керівник закликав активно долучатися до роботи та допомагати бійцям.

Рішенням 27 сесії районної ради, яка передувала нараді, 12 січня затверджено цільову програму фінансування мобілізаційних заходів та цивільного захисту населення в Тисменицькому районі, на яку із районного бюджету передбачено кошти в сумі 500 тисяч гривень.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua