Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Тисменицькому районі відбувся волейбольний турнір пам’яті загиблих воїнів-афганців

Нещодавно у Тисмениці відбувся фінал традиційного відкритого районного турніру з волейболу, присвяченого пам’яті мешканців району, які загинули в Афганістані.

Започаткований у 2011 році Спілкою ветеранів Афганістану, райрадою фізкультурно-спортивного товариства «Колос» за підтримки Тисменицької РДА та районної ради волейбольний турнір щороку збирає велику кількість учасників і не менше прихильників цього ігрового виду спорту.

У спортзалі Тисменицької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів зустрілися найсильніші із дев’яти команд-учасників з району у трьох групах. За перехідний Кубок змагалися тисменицька «Ніка», марківецький «Колос», милуванська «Просвіта» та івано-франківський «Обрій».

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих в афганській війні, Героїв Небесної Сотні, учасників АТО, усіх борців за волю України. Учасників турніру привітали керівник апарату райдержадміністрації Ярослав Татарин, заступник голови райради Ігор Федоришин, голова районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Дмитро Сатур та інші.

Цьогорічним володарем перехідного Кубка стала команда з міста Тисмениця «Ніка». Друге та третє місця спортивного п’єдесталу посіли команди із Івано-Франківська «Обрій» та села Марківці «Колос». Четвертими стали волейболісти із села Милування «Просвіта». Їх нагороджено медалями та пам’ятними подарунками.

Відділ прес-служби Івано-Франківської обласної державної адміністрації

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua