Онлайн TV FM радіо FM пауза

Через порив труби у місті Тисмениця відсутнє газопостачання

Тисмениця

Фахівці газової служби працюють над ліквідацією наслідків аварії та запевняють, що сьогодні в другій половині дня (орієнтовно о 13:30 – 14:00 год.) газопостачання буде відновлено. Інформує Тисменицька міська рада.

ВАЖЛИВО, під час подачі газу власники домогосподарств мають бути присутні вдома та перекрити газові прилади (якщо не зробили цього раніше).

У зв’язку з цією ситуацією, 18 січня, під керівництвом в. о. голови Івано-Франківської районної державної адміністрації – в. о. начальника районної військової адміністрації Дмитра Мариневича та міського голови Тетяни Градюк відбулося засідання Оперативного штабу.

Заклади освіти у Тисмениці знаходяться на канікулах, про те у міській лікарні на стаціонарі перебуває 54 особи з них 8 лежачих. Тому до забезпечення тепла у лікувальному закладі були залучені рятувальники.

Для цього використали теплову дизельну гармату. На місці події працюють 8 чоловік працівників служби «104», а також мобільно-оперативна група ГУ ДСНС України в області.

Генеральний директор КНП «Тисменицька міська лікарня» Роман Сендецький доповів присутнім про те, що температурний режим у лікувальному закладі у межах норми. Водночас планові операції та госпіталізації призупинено.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua