Онлайн TV FM радіо FM пауза

Пенсіонерку підозрюють у вбивстві сина (Курс)

Жительку села Єзупіль Тисменицького району підозрюють у вбивстві свого сина. Правоохоронці знайшли обгоріле тіло чоловіка.

Поліцейські Прикарпаття відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України щодо 84-річної пенсіонерки. Про це повідомила речниця обласної поліції Христина Максимчак, інформує Курс з посиланням на “Суспільне. Карпати”.

“Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події. Тіло направлено на ряд експертиз, щоб встановити остаточну причину смерті. Коли буде висновок, ми зможемо конкретно сказати, яка позначка статті”, – прокоментувала Христина Максимчак.

Жителька села Єзупіль кореспондентам Суспільного розповіла, що померлий зловживав алкоголем. Сім’ї в нього не було, жив разом з матір’ю. Через пиятику виникали сварки. Проте останні три тижні люди у селі не бачили чоловіка. Припустили, що нікуди не виходить через карантин.

Односельчанка загиблого розповіла, що напередодні Великодня приїхали правоохоронці.

“У Великодню п’ятницю приїхав дільничний, я спитала його, що той наробив. Дільничний відповів, що не наробив, а зник. Люди бачили, як його мати одежу палила. Хочу сказати, що він був дуже добрим, людина, яка мала юридичну освіту. А мати його – конфліктна. З нею односельчани мали конфлікти. Жінку бояться”, – розповіла Суспільному жителька Єзуполя.

Люди із села припускають, що у матері померлого проблеми із психікою.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua