Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатські міліціонери спіймали двох квартирних злодіїв

В обох випадках потерпілі постраждали від власної надмірної безпечності та довірливості.

Зокрема, на Тлумаччині місцева мешканка залишила свій будинок незачиненим на нетривалий час, однак цього вистачило зловмиснику щоб вчинити крадіжку, повідомляє ТРК “РАІ” з посиланням на обласне УМВС.

В чергову частину Тлумацького райвідділу міліції поступило повідомлення від голови сільської ради одного з сіл району про вчинення крадіжки з помешкання. Виїздом слідчо-оперативної групи було встановлено, що з оселі 47-річної жінки було викрадено близько 1300 гривень. Невідомець спромігся зайти до будинку та викрасти гроші з гаманця, який знайшов у сумці господині. Оперативники протягом доби встановили особу підозрюваного. Ним виявився молодий односельчанин потерпілої, який, проте, вже має судимість за скоєння майнових злочинів. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

В іншому випадку, який трапився в Тисменицькому районі, у вчиненні крадіжки грошей з будинку в приміському селі працівники міліції мають підстави підозрювати подругу дочки господарів. Залишившись наодинці у кімнаті чужої оселі, гостя викрала з шафи тисячу гривень. Оскільки крадіжку виявили не відразу, то до моменту її викриття правоохоронцями молода жителька Івано-Франківська вже встигла витратити ці гроші. Дівчина, яка нині є фігуранткою кримінального провадження, шкодує, що піддалася спокусі та скоїла злочин. Натомість для господарів обкраденого помешкання ця історія, вочевидь, стане наукою на майбутнє як не бути занадто безпечним під час гостин малознайомих людей.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua