Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Рожнятові відбувся день кар’єри (Бріз)

Днями працівники Рожнятівської районної філії обласного центру зайнятості на базі Рожнятівської ЗОШ І-ІІІ ст. провели профорієнтаційний масовий захід «День кар’єри» для учнів 9-11 класів Небилівської, Сваричівської, Рівнянської, Ясенської, Рожнятівської та Нижньострутинської загальноосвітніх шкіл, пише Бріз.
Директор районної філії Надія Атаманчук наголосила на важливості правильного вибору професії та побажала випускникам не помилитися при виборі професійної діяльності, знайти своє покликання та стати справжніми професіоналами своєї справи.

Викладачі та студенти навчальних закладів презентували свої локації та проводили майстер-класи для учнівської молоді. Школярі цікавилися умовами вступу, переліком професій та пільгами, якими може скористатися абітурієнт.

Навчальні заклади області представили свої напрямки навчання та спеціальності. В заході взяли учать: Брошнівський професійний лісопромисловий ліцей; Приватний вищий навчальний заклад Університет Короля Данила; Калуський коледж економіки, права та інформаційних технологій Івано-Франківського НТУ НГ; Коледж електронних приладів Івано-Франківського НТУ НГ; Національна академія державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького; Клінічний центр загального здоров’я та естетичної хірургії «Брасс»; ДВНЗ «Калуський політехнічний коледж»; Коледж культури і мистецтв; Прикарпатський лісогосподарський коледж; Івано-Франківський національний університет нафти і газу; Вище художнє професійне училище №3; Надвірнянський коледж Національно транспортного університету; Головне управління національної поліції в Івано-Франківській області; Національна академія внутрішніх справ; Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника.

Також учні брали участь в експрес-тестуванні на визначення професійних схильностей за допомогою комп’ютерних методик, та в майстер-класах з робототехніки, виготовлення кондитерських виробів, декупажу, перукарського мистецтва, візажу та інших.

Молодь була надзвичайно активною, що засвідчили черги біля виставкових куточків усіх учасників заходу, в тому числі служби зайнятості. Школярі та вчителі відзначили важливість події та подякували організаторам за його проведення.

На завершення учасники засідання мали можливість безпосередньо поспілкуватись з підприємцем та поставити запитання, які їх цікавили.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua