Онлайн TV FM радіо FM пауза

Трьом жінкам з Рогатинщини присвоїли почесні звання

Рогатин

Нагрудні знаки “мати-героїня” вручили трьом багатодітним матерям з Рогатинського району.

Трьом багатодітним прикарпаткам присвоїли почесні звання (ФОТО)

“З 2001 року почесне звання «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі усиновлених. Враховується особистий внесок у виховання, створення сприятливих умов для здобуття освіти, розвитку творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей”, – повідомляє прес-служба Рогатинської РДА.

Згідно Указу Президента України «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня»» за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку почесне звання «Мати-героїня» присвоєно трьом багатодітним матерям Рогатинщини:

  • Надії Дорофей – жительці с. Путятинці, матері шістьох дітей;
  • Іванні Маньків – жительці с. Виспа, матері п’ятьох дітей;
  • Парасковії Олійник – жительці с. Зеленів, матері п’ятьох дітей;

Голова районної державної адміністрації Володимир Штогрин подякував матерям-героїням за їхній життєвий подвиг, невтомний багаторічний труд і виховання дітей.: «Ваш подвиг – народжувати, виховувати й відпускати в доросле життя дітей – громадян України – це дуже відповідально і, разом з тим, це те, що піднімає дух нації та породжує надію, адже діти – це наше майбутнє. Переконаний, що вони будуть гідними громадянами своєї держави»

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua