Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпаття зібрало дітей на таборування з усієї України. Відео

Прикарпаття

Діти з прифронтової зони, переселенці та малеча з різних областей України таборюють на Прикарпатті. Здебільшого, місць до кінця літа вже не залишилось.

Яремчанський табір – один з найпопулярніших дитячих таборів на Прикарпатті. Тут щоліта відпочивають близько 1000 дітлахів. Цьогоріч, каже директор табору, всі місця заповнені. Малеча з південних та східних регіонів України приїхала сюди. Адже тут – спокійніше та безпечніше. Утім, облюбували гірські місцини і діти з Івано-Франківщини.

На відкритті другої зміни дитячого табору – людно. Батьки з дітьми, вихователі і навіть місцеві прийшли подивитися шоу-програму. Для них влаштували справжнє казкове свято. Були тут і лісові духи, і гірські мавки, і чугайстри. Малеча в захопленні від відпочинку та знайомиться з новими друзями.

Щоліта тут працюють та проходять практику студенти: майбутні митці, філологи, спортсмени та історики. Саме вони організовують широку програму відпочинку для дітей. Малечі пропонують туристичні походи, майстер-класи та інші цікавинки, щоб дізнатися історію рідного краю та глибше пізнати етнографічні особливості прикарпатського регіону.

Наразі, до 25 серпня у спортивно-оздоровчому комплексі немає жодного вільного місця. У таборі чекають дітей, чиї батьки служать у 10 гірсько штурмовій бригаді та малечі з Луганщини, Сум та Миколаєва.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua