Онлайн TV FM радіо FM пауза

Національний музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття створює інклюзивний вебсайт

Прикарпаття
news-image

Національний музей народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського завдяки підтримці Українського культурного фонду розпочинає роботу над проєктом з адаптації вебсайту Музею відповідно до міжнародних стандартів вебдоступності.

Про це повідомляє РАІ з посиланням на Івано-Франківську облдержадміністрацію.

Cайт http://hutsul.museum активно діє з 2009 року. Нині це ресурс із вичерпним обсягом музейної та мистецької інформації. Тут висвітлено поточні й архівні виставки, музейні події та заходи, результати пошукової роботи, діяльність творчих майстерень. Також є можливість оглянути оцифровану колекцію самобутніх витворів народного мистецтва, ознайомитися із численними музейними виданнями, науковими статтями, відвідати музей on-line у повному музейному віртуальному турі.

Колектив закладу прагне зробити увесь наш океан інформації сучаснішим і ще доступнішим для користувачів Інтернет-мережі, зокрема для осіб з інвалідністю. До роботи над проєктом залучено команду тестувальників з інвалідністю – агенцію Inclusive It. Заплановане в рамках проєкту створення інклюзивної англомовної версії сайту відкриє надбання музею для міжнародної аудиторії.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua